Sommarvikariat, Haparanda

Om tjänsten

Som butikssäljare innebär att du aktivt arbetar med försäljning inom våra produktgrupper Godis, dryck, snacks och tobak. Du måste vara målmedveten, nyfiken och engagerad i butikens verksamhet. Tjänsten innefattar kassaarbete, varumottagning samt uppackning av varor. Du kommer även vara delaktig vid kundaktiviteter, exponering, kampanjskyltning och varupåfyllnad. Din uppgift är att samarbeta med butikschefen och övriga medarbetare i utvecklingen av verksamheten. Dagtid, kvällstid och helgarbete ingår i tjänsten.

Om dig

Vi söker dig, som har erfarenhet sälj- och butiksarbete inom detaljhandeln. Du har ett intresse av våra produktområden och uppskattar att ge god kundservice. Har du tidigare arbetat med försäljning inom något av våra produktområden är detta mycket meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kassahantering.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Candy World värdesätter mångfald både vad det gäller etnicitet, ålder, kön och kulturell bakgrund. Candy World lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Meriterande är om du behärskar både svenska och finska i tal.  

Rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan tillsättas snabbare.

Lön enligt kollektivavtal

Tjänsterna som ska tillsättas är deltid under en tidsbegränsad period.

Du skickar din ansökan till: maarit@candyworld.se

Välkommen med din ansökan!

Gigantiska godisbutiker

Köp 3kg lösviktsgodis, betala för 2kg

Alltid kalaspris på burkläsk

Vi har öppet 359
dagar om året